5. maaliskuuta 2018

Flowers, flowers... Tältä näyttää naisten kauden 2018 golfkuosit!

Kevät on vihdoin saapunut ja niin ovat myös suurin osa golfuutuuksista.
Vielä hetki joudutaan odottamaan viheriöille pääsyä, mutta garderoobi on hyvä laittaa kuntoon kauden alkua odotellessa.

Naisten golfvaatteissa on jo muutaman vuoden verran nähty erilaisia kuoseja perinteisten yksiväristen tekstiilien rinnalla. Kuosit ja värit muuttuvat vuosittain ja vuosi vuodelta vaatevalmistajat ovat menneet rohkeampaan suuntaan suunnitellessaan vaatteita.

Vuonna 2018 nähdään melkoisia ääripään kuoseja. Toisaalta vahvat värit ja kuviot ovat pinnalla. Esimerkiksi Röhnischin 70-lukua henkivä kukkakuosi on tästä erinomainen esimerkki. Toisaalta hempeät, häivytetyt kuviot ja pastellisävyt ovat suosittuja esimerkiksi Abacuksen mallistossa.

Värimaailmasta löytyy pienen tauon jälkeen myös punaisen punaista. Erilaiset pinkin ja vaaleanpunaisen sävyt jatkavat myös voittokulkuaan ja ne onkin sisällytetty lähes joka merkin värivalikoimaan. Sinisen eri sävyt ovat olleet monena vuonna suomalaisten mieleen ja myös tänä vuonna sinisen eri sävyjä näkyy golfkentillä.

Röhnischin tekstiileissä nähdään rohkeaa kukkakuosia eri väreissä

Abacuksen kukallinen kuosi edustaa hempeämpää linjaa

Daily Sportsin paidoissa on jo muutamana vuonna nähty upeiden kuosien rinnalla timantteja

Abacuksen tyylinäyte

Tummansininen on ollut monena vuonna suomalaisten suosikkiväri

J. Lindeberg tuo liituraidan takaisin golfkentille! 

Kenkäpuolella värimaailma seuraa vaatemallistojen värejä. Kaukana takanapäin ovat ne päivät, kun golfkenkien värivalikoima rajoittui mustaan ja valkoiseen! Kenkävalikoiman värit mukailevat nykyään merkin vaatevalikoiman värejä, joten täydellisesti mätsäävän asukokonaisuuden rakentaminen on helppoa! :) Vuoden 2018 mallistoista jokainen löytää varmasti mieluisansa, sillä värivalikoima ulottuu hempeän vaaleanpunaisesta rohkeaan oranssiin ja metallinhohtoon.

Ja löytyy niitä mustia ja valkoisiakin kenkiä sentään vielä ;)

Kevään väriloistoa kengissä
Oma suosikkini näistä kuoseista on tuo J. Lindebergin liituraita. Mikä sinun suosikkisi on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti