17. helmikuuta 2018

Kevättä rinnassa

Kevät saapuu pikkuhiljaa ja meillä Golf Balancessa se tarkoittaa, että uuden kauden tavaroita saapuu joka päivä ovista ja ikkunoista. Työmäära on suuri, kun kaikki yritetään saada mahdollisimman nopeasti esille. Vaikka puurtaa saisi halutessaan kellon ympäri, on aina keväisin ilmassa myös selkeää innostusta - näkeehän sitä vihdoin uusia välineitä, ja voi jo luvalla alkaa haaveilemaan vihertyvistä maisemista.

Kevät tarkoittaa monesti myös Golfmessuja. Golfmessuilla pöhinä on hyvä ja kaikki ovat innostuneita tulevasta kaudesta. Tavaraa vaihtaa vilkkaasti omistajaa. Messut ovatkin olleet meille monta vuotta olennainen osa kauden alkua. Messuilla kuitenkaan ei saa esille kaikkia tuoteryhmiä ja palautuminen messuista kestää monta viikkoa. Samanaikaisesti kevätkausi on kovimmassa kiihtymisvaiheessa ja myymälät pitäisi olla tip-top -kunnossa heti messujen jälkeen.

Pyöriteltyämme hetken erilaisia vaihtoehtoja, päätimme tänä vuonna järjestää oman messutapahtuman myymälöissä sekä verkkokaupassa. Messutarjoukset ovat edellisvuosina olleet voimassa ainoastaan messuilla, eikä esimerkiksi verkossa asioivat ole voineet hyödyntää välttämättä samaisia tarjouksia.

Myymälässä voimme tarjota samanaikaisesti kaikki uutuudet sekä tarjoustuotteet. Asiakkaan näkökulmasta tämä tarkoittaa helpompaa tuotevertailua, kun kaikki vaihtoehdot ovat esillä.  Tapahtumassa on luvassa lisäksi oheisaktiviteetteja joka lähtöön sekä tietysti kahvia ja pullaa. ;)

Tervetuloa nauttimaan leppoisasta tapahtumasta 26.2.-11.3.!

Tunnelmia vuoden 2017 messurakennuspäiviltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti